Van 31 augustus tot 12 oktober: Open uw deuren en deel uw passie voor de fruitteelt

De nieuwe oogst komt eraan en daarmee staan ook de Fruitigste Hardfruitdagen weer voor de deur. Dit jaarlijkse evenement, dat dit jaar plaatsvindt van 31 augustus tot 12 oktober, biedt telers van appels en peren een unieke kans om hun bedrijf open te stellen voor het publiek en bezoekers kennis te laten maken met de fruitsector.

Platform FRUITVOORUIT.NL nodigt u als teler uit om deel te nemen aan dit bijzondere evenement.

Waarom meedoen?

  • Maak consumenten wegwijs in de fruitsector
  • Zet uw bedrijf in de schijnwerpers
  • Trek nieuwe klanten aan
  • Deel uw kennis en passie voor fruitteelt

De Fruitigste Hardfruitdagen vallen dit jaar samen met onder andere de Eet een Appeldag (15 september), De Week van ons Eten (5-12 oktober) en Bezoek de Boerdag (12 oktober). Als deelnemende teler kiest u zelf welke dagen u mee wilt doen en welke activiteiten u aanbiedt. Denk aan activiteiten zoals zelf fruit plukken, proeverijen, rondleidingen of andere creatieve activiteiten.

FRUITVOORUIT.NL zorgt voor uitgebreide landelijke en lokale publiciteit in onder andere de pers en op sociale media. Daarnaast ontvangt u promotiemateriaal, zoals flyers en posters, om uw deelname extra te benadrukken.

Meld u nu aan!

Klik hier om uw bedrijf aan te melden en deel te nemen aan de Fruitigste Hardfruitdagen. Mis deze kans niet om uw fruitbedrijf in het zonnetje te zetten!

Dit bericht is geplaatst op donderdag 18 juli 2024 - 16:38