De jaarlijkse Fruitteelt Voetbalinterland Nederland-Polen op 7 september was wederom een groot succes! “We kijken terug op een zeer geslaagde avond”, vertelt organisator Erik van Haarlem. “Je ziet dat het leeft en het heeft een enorm positieve uitstraling.”
Aan de wedstrijd, die werd gespeeld op het sportpark in Wadenoijen, deden fruittelers en (Poolse) medewerkers van verschillende fruitbedrijven uit de regio mee. Na afloop was er een gezellig feest met ruim 250 bezoekers. De wedstrijd werd afgetrapt door NFO-voorzitter Ron Mulders en wethouder van de gemeente West-Betuwe Joke van Vrouwerff. Zij deden ook de prijsuitreiking, hoewel het niet om de winst ging. Uiteindelijk waren er alleen maar winnaars. (Lees verder onder de foto)


Naast de gezellig avond benadrukt dit evenement weer het belang van een goede samenwerking met arbeidsmigranten, die van onschatbare waarde zijn voor de fruitsector. En de sector is ook belangrijk voor hen. Fruittelers investeren al jaren in goed werkgeverschap en nemen verantwoordelijkheid door hun medewerkers zélf in dienst te nemen. Ze zorgen voor goede huisvesting op hun eigen bedrijven, ontlasten daarmee de maatschappij en zorgen voor veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt zonder problemen met de omgeving. Het organiseren van een dergelijk evenement versterkt de band met de medewerkers en geeft de samenwerking een positieve boost.

 

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 10 september 2024 - 16:59