Ook dit jaar kunnen groene en agrarische bedrijven – ook in de fruitteelt – weer meedingen naar de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs. Deze prijs, die dit keer voor de 11e keer wordt uitgereikt, is een erkenning voor organisaties die de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers centraal stellen. De genomineerden worden eind dit jaar bekendgemaakt. Nieuw dit jaar is een prijsuitreiking in twee categorieën: kleine bedrijven en grote bedrijven. Een deskundige, onafhankelijke jury bepaalt welke bedrijven de prijzen verdienen.

Wanneer kun je jezelf nomineren?

  • Werkt jouw bedrijf vanuit een visie op wat mensen écht nodig hebben om vitaal, veilig en met plezier te werken?
  • Komt die visie binnen jouw bedrijf tot leven? Spreken de bedrijfsleiding en medewerkers er samen over en brengen het dagelijks in de praktijk?
  • Kun je aantonen dat deze aanpak werkt, bijvoorbeeld door verbetering van de fysieke en/of mentale gezondheid van je medewerkers?
  • Ben je bereid jullie werkwijze te delen met andere bedrijven, zodat ook zij hiervan kunnen leren?

Kun je de bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Meld je dan snel aan. Dat kan hier.

Natuurlijk kun je ook een collega-bedrijf of het bedrijf waar je werkt nomineren. Aanmelden kan tot 31 oktober aanstaande. Eind dit jaar worden de genomineerden bekendgemaakt en in het voorjaar van 2025 zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs en de winnaars van voorgaande jaren bekijken? Ga naar www.stigasprijs.nl.

Twijfel je over deelname en wil je nog even overleggen? Neem contact op met Marlies Kamps.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 10 oktober 2024 - 16:35