De Fruitigste Hardfruitdagen komen er weer aan! In zeven weekenden – verspreid over de periode tussen 31 augustus en 12 oktober – openen ruim dertig hardfruittelers hun deuren c.q. boomgaarden voor het grote publiek. Consumenten kunnen kennismaken met al het moois dat onze sector te bieden heeft. Daarnaast zijn er tal van speciale activiteiten. Daarnaast worden de Hardfruitdagen gekoppeld aan andere events, namelijk de ‘Internationale Eet een Appel-dag’ (15 september), de ‘Ontmoet de Boer-dag’(12 oktober) en de Week van ons voedsel (voorheen Dutch Food Week (5 t/m 12 oktober).

De deelnemende bedrijven bevinden zich verspreid over het land. Een compleet overzicht van de deelnemers, wanneer ze hun bedrijven openen en wat er te doen is, vindt u hier. Let op: dit is een voorlopige deelnemerslijst!

De Fruitigste Hardfruitdagen, georganiseerd door Platform FRUITVOORUIT.NL, is een jaarlijks terugkerend en belangrijk promotie-event voor de fruitsector. Afgelopen jaar trokken de Hardfruitdagen duizenden bezoekers.

Naast de Hardfruitdagen is er ook een ‘kleinfruit-variant’; de Fruitigste Kleinfruitdagen vonden in juli van dit jaar plaats.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 22 augustus 2024 - 16:48