Op vrijdag 8 november aanstaande organiseert de NFO samen met de Fruit Tech Campus Young Fruit Pro (Powered by FruitMasters) een excursie voor jongeren tot en met 35 jaar. Deze dag staat in het teken van emissiearm spuiten en precisietechnologie in de fruitteelt, met bezoeken aan Munckhof Fruit Tech Innovators en AgXeed. De excursie biedt inzicht in de nieuwste technieken en sluit af met een buffet en borrel.

De excursie is onderdeel van het programma ‘Weerbaarheid in de praktijk’ en ‘Effectief omgaan met water in de fruitteelt’.

Hoogtepunten van het programma:

  1. AgXeed: Presentatie en rondleiding door Philipp Kamps over autonome landbouwrobots, met focus op een robot met intelligente boomgaardspuit.
  2. Innovatieve spuittechnieken: Uitleg en rondleiding over spuittechnieken met hoge driftreductie, en een blik op de nieuwste innovaties voor emissiearm spuiten.
  3. Rekenmodel precisiefruitteelt: demonstratie van een rekenmodel om de financiële voordelen van precisietechnologie voor fruittelersbedrijven inzichtelijk te maken.

Ga mee en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een toekomstbestendige fruitsector! Aanmelden kan op https://fruittechcampus.nl/young-fruit-pro-8-november/ voor slechts €30,- p.p.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 22 oktober 2024 - 16:30