Vanaf 10 oktober aanstaande kunnen innovatieve tuinbouwondernemers zich weer inschrijven voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2025. Deze aankomende editie is Greenport Noord-Holland Noord de regionale partner van de Tuinbouw Ondernemersprijs. En dat betekent dat de Themaprijs dit jaar aansluit bij actuele thema’s die deze regio kent: Future-proof technologies – Innoverende technologieën op het gebied van smart farming, energie en water. 

Voor zowel de Tuinbouw Ondernemersprijs als de Themaprijs geldt dat kandidaten uit heel Nederland zich tussen 10 oktober en 20 november 2024 kunnen aanmelden via tuinbouwondernemersprijs.nl. Ook kunnen kandidaten worden voorgedragen door derden.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse evenement van de Tuinbouw Ondernemersprijs, dat plaatsvindt op 12 maart 2025 op een inspirerende locatie in Greenport Noord-Holland Noord.

Dit jaar won anthuriumkwekerij Stolk Brothers in Bergschenhoek de Tuinbouw Ondernemersprijs. In 2023 kreeg NFO-lid Van der Avoird Trayplant uit Bavel de prestigieuze prijs (zie foto).

Foto: Tuinbouw Ondernemersprijs

Dit bericht is geplaatst op donderdag 3 oktober 2024 - 16:30