Hoe zien koelen, vriezen en bewaren eruit in 2030? Wat gaat er de komende jaren veranderen op dit vlak? Deze vragen en méér komen op 16 maart aanstaande aan bod tijdens het Coldstore2030-evenement, dat wordt georganiseerd door de Fruit Tech Campus en Nekovri. Tijdens het evenement is er de kans om in gesprek te gaan met Tom Southall (Executive director Cold Chain Federation) en Steven Lobregt (Sparkling Projects).
De opgaven die er liggen zijn groot, ook voor de koel- en vriessector. Nederland moet in 2030 55 procent minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990 en in 2050 zelfs CO2-neutraal zijn. De koel- en vriessector kan een bepalende rol spelen in deze energietransitie. Innovatie is wel nodig, om aan de verschillende doelstellingen te kunnen voldoen. Het Coldstore 2030-evenement vormt hét vertrekpunt richting een sectorvisie.
En verdergaande innovaties in de sector vragen ook om een ander soort medewerkers van het koel- of vrieshuis. Welke (verschuivingen in) functies zien we en welke competenties zijn nodig? Wat vraagt dit van onze collega’s en welk opleidingsaanbod past daarbij? Ook deze zaken komen aan bod tijdens het Coldstore2030-evenement.
Praktische informatie
Datum: 16 maart 2023
Tijd: 13.00-17.00 uur. Inloop vanaf 13.00 uur, start om 14.00 uur
Locatie: Oudenhof 40 in Geldermalsen.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
De eigen bijdrage voor het evenement bedraagt 75 euro exclusief BTW. Alleen Nekovri-leden of partners van de Fruit Tech Campus kunnen het evenement gratis bijwonen.