Dit weekend vindt alweer het laatste weekend van de Fruitigste Hardfruitdagen plaats. Voor consumenten de laatste kans om dit seizoen zelf appels en peren te plukken in tal van boomgaarden.

De Fruitigste Hardfruitdagen 2024 begonnen op 31 augustus. In de afgelopen weekends openden ruim dertig telers door heel Nederland hun deuren voor het publiek. In totaal bezochten meer dan 70.000 bezoekers de verschillende fruittelers, om hun eigen fruit te plukken.

Dit weekend openen nog vier fruitbedrijven hun deuren tijdens het laatste weekend van de Hardfruitdagen:  Vink Fruitboerderij in Kraggenburg, Fruittuin Verbeek in Oldebroek, de Buytenhof in Rhoon en Boerderij de Kikkershoek in Mijnsheerenland. Er is voor iedereen wel iets te beleven: van rondleidingen door de boomgaarden tot speurtochten voor kinderen en het nuttigen van een stuk verse appeltaart.

Kijk voor meer informatie op https://defruitigste.nl/de-fruitigste-hardfruitdagen-2024/

Hoewel de herfst officieel is begonnen, hopen we op een laatste zonnig nazomerweekend en een mooie afsluiter van De Fruitigste Hardfruitdagen 2024!

De Fruitigste Hardfruitdagen zijn een initiatief van De Fruitigste en hebben als doel de consument te laten kennismaken met de fruitsector.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 10 oktober 2024 - 16:45