Op 6 november aanstaande vindt een middagbijeenkomst plaats rond het thema ‘Veilig werken met anderstaligen’. Tijdens deze unieke en éénmalige middag krijgt u waardevolle informatie van de sprekers en kunt u leren van ervaringen uit andere sectoren. De bijeenkomst wordt georganiseerd door NVDO, in samenwerking met TNO, VHP, SZW, Stigas, Evofenedex, Doorzaam en Volandis.

Ingrid Blom (Themaspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland) en Tanja de Jong (Projectleider gezond en veilig werken bij Stigas) vertellen in een break out-sessie op welke manier zij extra aandacht hebben voor anderstaligen in de agrarische en groene sector. Daarnaast is er onder meer een presentatie van Arjan van Dijk, Programma Directeur bij Safety Delta Nederland (SDN). Hij deelt zijn best practices in het omgaan met anderstaligheid.

Verder zijn er presentaties van Hava Arpaci (Beleidsmedewerker Goed Bestuur en Innovatie bij SER), Rene du Pon (Hogere Veiligheidskundige bij Volandis) en Peter Loef (Programmamanager Arbeidsmigratie bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen).

Daarnaast zal een rondleiding plaatsvinden bij NS treinmodernisering in Haarlem, waar de bijeenkomst plaatsvindt.

Aanmelden

Het aantal plekken is beperkt. Meld u daarom snel aan via deze website. Hier vindt u ook meer informatie over het programma.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 8 oktober 2024 - 16:25